Predstavljajte si trgovalno družabno omrežje - podobno kot je Facebook, pri katerem lahko v živo opazujete kako trgujejo drugi trgovci in kopirate njihovo trgovanje. Torej imate možnost v živo opazovati katere delnice, valute, kriptovalute... kupujejo najboljši in najbogatejši investitorji na svetu.
Ali ne bi to pomenilo varen nakup in zanesljiv zaslužek?

 • JE RES MOŽNO ZASLUŽITI KOT NEK DODATEK K PLAČI?

  Seveda je možno imeti reden dodaten zaslužek. Velikost zaslužka je odvisna koliko časa in vložka nameniš temu.

 • JE MOŽNO ŽIVETI SAMO OD TRGOVANJA?

  Da, možno je. Nekateri ljudje so nadarjeni in jim takoj steče, nekateri rabijo več časa, nekaterim pa ne bo nikoli uspelo.

 • KOLIKO SE LAHKO ZASLUŽI?

  Recimo, da je dokaj zanesljivo možno zaslužiti 10% mesečno. Največ je pa odvisno koliko časa in denarja nameniš temu.

 • KOLIKO KAPITALA POTREBUJEM ZA ZAČETEK?

  Vsaj 400€, da lahko vsaj malo normalno trguješ in uspešno pričneš. Kasneje lahko kadarkoli doložiš. Sicer pa pri Etoru lahko odpreš račun že z 50€, vendar je to premalo da lahko trguješ ali kopiraš druge trgovalce.

 • ALI LAHKO OBOGATIM IN POSTANEM MILIJONAR S TRGOVANJEM?

  Za vlaganje na Forex trg morate imeti primeren kapital. Ne morete postati bogati, če boste imeli na računu 500, 1000 … eurov. Lahko boste pridobili kakšen dober dodaten recimo, 200 – 500€ dohodek k plači se kar lepo pozna. Vendar da postaneš bogat ali milijor pa potrebuješ malo večji vložek ali pa ne dviguješ dobička in si v nekaj letih krepko povečaš kapital s katerim se trguje.

 • TE JE MOŽNO VIDETI, SPOZNATI, SREČATI IN SE PREPRIČATI TO O ČEMER GOVORIŠ TUDI IZ PRVE ROKE?

  Da, seveda jo možno.

 • ALI LAHKO VSAKDO SAMOSTOJNO TRGUJE?

  Ne. No, seveda lahko popolnoma vsakdo samostojno trguje, vendar bo po mojih izkušnjah samo petim procentom uspelo dolgoročno pozitivno trgovati. Zato je priporočljivo, predvsem za začetnike in tiste, ki jim v nekaj letih še vedno ne uspe pozitivno trgovati, da kopirajo trgovanje uspešnih. Ali pa preprosto nimaš časa ali se ti ne da povsem od začetka učiti trgovanja in potem upati na uspeh, potem si preprosto odpreš račun, naložiš na njega denar, izbereš ljudi, ki jih boš kopiral in opazuješ na aplikaciji na svojem telefonu svojo uspešnost.